Мангали
Правильно підібрати манга так само важливо, як і правильно замаринувати м'ясо для шашлику. Його технічні особливості надають пряме вплив на успіх смаження. Представлений асортимент, звичайно, широкий, однак, якщо керуватися деякими правилами, орієнтуватися в цьому різноманітті стає значно легше.
А60
GG01
ВМ01
ВМ07
ВМ17
ВМ18
ВМ19
ВМ20
ZP04
ZP05
ZP06
ZP02
ZP01
ZP03- Топ продажів
KK04
KK06
KK05
KK04
ВM02
KK07
КК07
ВМ03
ВМ04
Про матеріалі
Мангали, які цінуються найбільше, а, значить, вони чудово зберігають тепло і характеризуються зносостійкістю, зроблені з чавуну або нержавіючої сталі. Перші підходять, в тому числі, під дрова, останні, якщо щільність їх стінок варіюється від 1 до 2 мм, можна використовувати тільки під вугілля. Правда такий тип виграє тільки за рахунок своєї легкості - його можна легко зібрати і вивезти, наприклад, на природу. З мінусів особливо потрібно виділити тонкостенность, з-за якої погано зберігається тепло і, в принципі, у такому форматі вони служать, особливо при активній експлуатації, не дуже довго. Саме тому, для тривалого і більш комфортного користування слід вибирати товщину не менше 3 мм.
Про конструкції
Купуючи збірні похідні мангали, не економте в засобах і обзавестися надійним будовою. Якщо ж ви відмовилися від ідеї покупки саме такого виду, серед цілісних виробів вас чекає ряд вельми цікавих товарів. Крім вже знайомих чаш «на вугіллі», ми представляємо вам мангал з газового балона. До головних його переваг належить можливість обсмажувати значну кількість їжі, зокрема, в один такий інструмент поміщається близько 10 шампурів, не кажучи вже про гаках для підвішування і знімних сіток, крім того, мангал коптильня, як його ще називають, відрізняється високою міцністю і відмінно тримає температуру. Окремо варто відзначити мангал з дахом, який дозволяє готувати їжу в будь-яку погоду, не боячись зіпсувати страву.
Про розміри
Ощутимую роль в скорости приготовления играет глубина ящика, оптимальное значение для которой – около 12-18 см, если этот показатель превышает отметку в 20 см, понадобится насыпать угли в несколько слоев. Что касается длины и ширины, то эти характеристики никак не влияют на сам процесс готовки, но критичны для определения объема продукта, которое можно приготовить за раз. При цьому коптильня мангал і традиційний прилад можуть вільно конкурувати в цьому параметрі.